Select Page

Divendres que ve, 6 de novembre a les 20:30h a Palau Altea, tindrà lloc la representació del melodrama musical “Tórtola”. La història de Maria del Carmen Tórtola València, ballarina valenciana revolucionària de principis del S.XX. Una producció de l’Institut Valencià de la Cultura. Així ho ha donat a conèixer l’edil de Cultura, Aurora Serrat.

Com ha explicat la regidora, “Tórtola és una producció pròpia de l’Institut Valencià de Cultura en la qual descobrirem la vida d’una artista que va revolucionar el món de la dansa a principis del S.XX, de la qual podrem gaudir gràcies a la col·laboració del IVC amb Altea dins de la celebració d’Altea com a Capital Cultural Valenciana”.

Aurora Serrat convida a assistir a este “espectacle de gran nivell del què podrem gaudir en el nostre poble”.

“Esta col·laboració de l’IVC és l’última de totes les que este organisme ha dut a terme amb Altea amb motiu de la Capitalitat Cultural. Amb anterioritat, l’IVC ha portat a Altea representacions teatrals; òpera; concert de la Jove Orquestra de la Comunitat Valenciana; i ha colaborat amb el Festival de Música Barroca”. Ha recordat la responsable municipal de Cultura.

Aurora Serrat, per concloure, ha volgut deixar constància de la relació de treball constant durant este any de celebració entre la regidoria que dirigeix ​​i l’Institut Valencià de Cultura, amb la qual “s’ha creat una sinergia de treball molt bona”.

“Tórtola” està dirigida per Rafael Calatayud; el text és de Begoña Tena i en el repartiment participen Mª José Peris, Resu Belmonte, Marta Chiner, Anna Casas, Anaís Duperrein, Alejandra García i Adrián Novella.

El preu de l’entrada per “Tórtola” és de 6 €; 5 si s’adquireix l’entrada en línia en www.alteacultural.com

Les entrades també es poden comprar a la Casa de Cultura de manera presencial amb el import exacte i en Palau Altea des d’una hora abans de l’actuació.

L’aforament està limitat i s’aplicaran mesures especials anti COVID.

 

Pin It on Pinterest