Select Page

Hui, Dia Mundial contra el Càncer de Mama, l’Ajuntament d’Altea es suma a la lluita contra esta malaltia i en col·laboració amb l’associació comarcal Anémona porta a terme diferents iniciatives per tal de visibilitzar esta lluita.

Entre les accions dutes a terme, dimarts passat, 13 d’octubre es penjava al balcó de l’Ajuntament un gran llaç rosa que simbolitza la lluita contra esta malaltia. Els dies 17,18 i hui 19 el consistori s’il·lumina de rosa i en el dia d’ahir diumenge, es duia a terme una marxa virtual, simbolitzada amb una eixida a peu en què van participar una delegació de la corporació municipal, encapçalada pel Alcalde, Jaume Llinares i l’edil de Sanitat i Benestar Social, José Luís León, Gascón; a més de diverses integrants de Anémona. Una marxa en què a través del hashtag #AlteaConAnemona2020 les xarxes es van tenyir de rosa.

Després de la marxa simbòlica, José Luís León Gascón agraïa a l’associació la gran tasca que realitza a la localitat els 365 dies de l’any i valorava “com a molt positives les seues accions d’ajuda i informació a totes les afectades d’Altea i comarca en general”. Al que afegia, “estes marxes no són només per a visualitzar la lluita contra el càncer de mama i la gran tasca humana d’esta associació, crec fermament que estes marxes serveixen per aplaudir a totes aquelles persones que estan passant o han passat per un càncer de mama o qualsevol altre i trauen el millor d’elles per seguir lluitant per la vida”.

Pin It on Pinterest