Select Page

L’edil de Infraestructures, Diego Zaragozí, ha informat sobre l’obertura del Cementeri Municipal amb motiu de la celebració de Tots Sants indicant que, “de moment la intenció és obrir el Camp Sant amb normalitat, aplicant les mesures anti COVID-19 com el control d’aforament, sempre que l’evolució de la pandèmia a Altea ho permeta”.

Zaragozí ha comentat que en breu s’anunciaran els horaris d’obertura de la instal·lació, però que com cada any s’ampliaran els horaris de visites per part dels usuaris de la mateixa.

“S’aplicaran les mesures sanitàries i de distanciament social recomanades per les autoritats, com marquen els protocols anti COVID-19, i es recomana a la població espaiar les visites per evitar que els ciutadans que visiten als seus familiars morts ho facen tots el diumenge 1 de novembre, evitant així la massificació”; ha apuntat el responsable municipal de Infraestructures.

Diego Zaragozí ha emplaçat a la població a visitar i arreglar els nínxols en els dies previs a la festivitat i no esperar el dissabte i diumenge per fer-ho.

L’edil responsable de la instal·lació ha reiterat la intenció de l’Ajuntament d’obrir amb l’habitual horari el Cementiri Municipal, sempre que l’evolució de la pandèmia a Altea ho afavorisca i de moment la incidència de la mateixa en el municipi no suposa un inconvenient perquè així siga.

Pin It on Pinterest