Select Page

Els regidors de Seguretat Ciutadana, Miguel de la Hoz, i Sanitat, José Luís León Gascón, feliciten i agraeixen la tasca dels agents A-72 Antonio Ferrer, i A-106 Rubén Martínez, que van salvar la vida d’un ciutadà H.M. gràcies a l’ús dels desfibril·ladors i les tècniques sanitàries que van aplicar.

Tal com informa Miguel de la Hoz “els agents es van presentar al lloc de l’incident abans de l’arribada del DIA i gràcies a la seua ràpida intervenció i professionalitat van poder salvar la vida d’una persona”. A més el regidor ha informat que “hi ha dos vehicles de la Policia Local amb equip de desfibril·lació instal·lat i que la pretensió és que el tinguen tots els vehicles del Cos “.

Per la seua banda el regidor de Sanitat, José Luís León, també ha volgut exalçar la tasca dels dos agents a qui agraeix la seua professionalitat i dedicació, a més de destacar “la importància i beneficis que suposa per a Altea comptar amb els equips de desfibril·lació, dos d’ells instal·lats en sengles vehicles policials i altres ubicats en diferents punts del municipi “.

La unitat del DIA també ha volgut felicitar i agrair l’actuació dels dos agents que van salvar la vida d’un ciutadà destacant de manera pública que “gràcies a la seua intervenció i aplicació de tècniques RPC van poder salvar este ciutadà que havia patit una aturada cardiorespiratòria” a més han volgut destacar que “sempre hi són per ajudar en tot el que es necessita, fet que facilita molt la tasca del DIA”.

Els dos regidors coincideixen en la importància de ressaltar la tasca dels agents de la Policia Local així com a remarcar la seua dedicació cap al poble d’Altea.

Pin It on Pinterest