Select Page

Olayo Punzano, Antonio Ferrer i Rubén Martínez eren distingits amb la felicitació pública durant l’acte de lliurament de 309 condecoracions, diplomes i distincions a diferents agents de la Policia Autonòmica i Policies Locals de la província d’Alacant per el seu treball de seguretat ciutadana. L’acte tenia lloc dilluns passat al Passeig de l’Estació d’Elx i fins allà es van desplaçar els agents esmentats, l’Alcalde d’Altea, Jaume Llinares, el regidor d’àrea, Miguel de la Hoz i l’Intendent de la Policia Local.

L’acte, presidit pel secretari autonòmic de Seguretat i Emergències, José María Ángel Batalla i la subdelegada del Govern a Alacant, Araceli Poblador, reconeixia la feina i els mèrits d’estos professionals de la seguretat pública a la seua feina i es feia entrega de dues creus al Mèrit Policial amb Distintiu Roig, 63 amb Distintiu Blau i 62 amb Distintiu Blanc; 168 felicitacions públiques a títol individual, una felicitació col·lectiva, vuit condecoracions honorífiques i cinc diplomes de jubilació.

En el cas de la Policia Local d’Altea 3 agents van ser distingits amb la felicitació pública a l’acte que es va dur a terme al palmerar d’Elx dilluns passat. “Vam proposar estos agents, Olayo Punzano, Antonio Ferrer i Ruben Martínez perquè foren condecorats en sessió plenària perquè van salvar la vida d’una persona que va patir una parada cardíaca mentre circulava amb bicicleta. La rapidesa en què van arribar i la seua prompta actuació va salvar la vida al ciclista, segons van indicar els serveis mèdics en arribar al lloc dels fets”; ha explicat el responsable municipal del Cos, que ha apuntat que “gràcies que tots els vehicles patrulla estan dotats de desfibril·lador i els agents tenen el curs per utilitzar-lo dʻuna manera correcta i efectiva va permetre salvar la vida a este ciutadà”.

Miguel de la Hoz ha donat l’enhorabona per esta distinció als tres agents condecorats i les gràcies per la diligència en la seua actuació per salvar la vida del ciclista.

“Comptem amb una gran plantilla de professionals a la Policia Local d’Altea, des de la qual s’ha apostat per la formació de tota mena. Formacions que es veuen reflectides en les complicades intervencions a què s’han d’enfrontar en el dia a dia els agents”; ha matisat De la Hoz, que ha estès la seua felicitació a tots els agents condecorats, amb una menció especial als policies locals d’altres municipis de la província.

Pin It on Pinterest