Select Page

El Centre Cultural Juvenil d’Altea va acollir ahir la reunió mensual de coordinació dels tècnics de Joventut de la Marina Baixa i la Marina Alta, que es troba dins del ‘Pla de Municipalització’, emmarcat en l’Estratègia Valenciana 2019-2023.

A esta reunió van assistir un total de 17 tècnics de Joventut, juntament amb Paula Femenia, coordinadora de la Xarxa Jove de les Marines. En esta trobada es van tractar temes com l’organització del ‘InForum 2020’ que tindrà lloc el 18 i 19 de novembre; els problemes als quals s’enfronten els tècnics en l’actual situació de crisi sanitària; la importància d’un treball transversal dins de l’Administració; a més de nomenar programes com Premi Carnet Jove Mil x Cent, Erasmus + o el Projecte Teatral Europeu Escena Erasmus.

La regidora de Joventut de l’Ajuntament d’Altea, Marta Lloret, ha declarat que “la trobada va ser molt productiva, tots els temes tractats en la reunió es materialitzaran prompte en els municipis de la Marina Alta i Baixa”.

Pin It on Pinterest