Select Page

L’Empresa Pública de Desenvolupament Municipal fa pública la convocatòria de 28 places de peó per a la neteja i la creació d’una nova Borsa d’Ocupació amb la qual anar cobrint les necessitats de contractació que van sorgint per diferents motius; així ho ha donat a conèixer l’edil d’Infraestructures i responsable de l’Empresa Pública, Diego Zaragozí.

El regidor ha recalcat la importància de presentar-se a este procés selectiu per a aquelles persones “que bé vulguen optar a una d’estes 28 places o vulguen estar a la Borsa d’Ocupació de la Pública per a treballar en ella en un futur, ja que esta es renova en la seua totalitat amb aquelles persones que es presenten i no accedisquen a un d’estos llocs”. Les instàncies per participar en el procés de selecció es podran presentar fins al proper 29 d’octubre a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament d’Altea i al web www.altea.es a través de l’enllaç https://www.altea.és/és/regidories/empresa-publica/procesnsos-seleccio-personal-empresa-publica/es poden consultar les bases d’esta convocatòria i descarregar els formularis a emplenar.

Com ha explicat el responsable municipal de la Pública, “l’objecte del procés de selecció és la contractació indefinida de peons de neteja i la creació d’una nova Borsa d’Ocupació amb la qual anar cobrint les necessitats de contractació que van sorgint per diferents motius com són ara els reforços de temporada alta; la substitució de baixes laborals, jubilacions i resta de situacions assimilables”.

Diego Zaragozí ha apuntat que “d’entre les places indefinides ofertades es reserven 2 per a persones amb discapacitat igual o superior al 33%.

“Esta Borsa d’Ocupació substituirà l’actualment existent, que quedarà extingida. Pel que totes les persones que vulguen un treball o entrar en borsa hauran de presentar a este procés selectiu i fer l’examen”; ha insistit el regidor.

Pin It on Pinterest