Select Page

La regidoria de Medi Ambient organitza, en dijous alterns, uns tallers d’educació energètica dirigits a la ciutadania amb l’objecte de fomentar un consum responsable i sostenible, tant des del punt de vista ambiental com econòmic. La iniciativa compta amb la col·laboració de la regidoria de Benestar Social.

Este dijous, 8 d’octubre, al Centre Social a les 18:00 hores el taller estarà dirigit tant a la ciutadania com als comerços i empreses. Així ho ha informat l’edil de Medi Ambient, Jose Orozco, qui ha recordat als assistents portar les seues factures energètiques.

Gràcies a estos tallers gratuïts, els ciutadans i ciutadanes podran conèixer com utilitzar millor les fonts d’energia, com estalviar energia i com aprendre a llegir les factures i comprendre la informació que contenen.

A més a més, la iniciativa preveu la posada en marxa de l’Oficina Verda els mateixos dies de 10:00 a 14:00h. Totes les persones que vulguen poden passar per ella amb les seues factures de llum i gas; rebran atenció personalitzada i l’ajudaran a reduir les seues despeses en estes factures. Per a això poden sol·licitar cita al telèfon de l’ajuntament 96 584 13 00, per correu mediambient@altea.es , i al web de l’ajuntament www.altea.es/citaprevia  Oficina Verda.

“Esta és una excel·lent oportunitat de reduir el cost de les factures i ajudar a reduir les emissions de CO2. Estem molt contents amb l’acceptació que està tenint l’Oficina Verda ja que este dijous no hi ha buits lliures”, ha comentat l’edil.

Pin It on Pinterest