Select Page

En la seua XXVI edició, la Cursa 9 d’Octubre tindrà unes característiques especials en compliment del’ protocol anti-COVID-19, d’ací que s’haja establert un nombre màxim de 300 participants i la eixida es realitzarà en tandes de 30 inscrits per a garantir el distanciament. Així ho ha explicat l’edil d’Esports, Pere Barber.

Este any la cursa contempla només la modalitat dels 10 km i “a causa del canvi de recorregut de la mateixa, esta no està homologada. En esta ocasió la eixida i meta seran a la Plaça dels Esports, que l’espai és molt més ampli i permet mantenir el distanciament social necessari”. Ha apuntat l’edil.

Les inscripcions es poden realitzar online fins a les 23:59h del dia 7 i el preu de les mateixes és de 12,50€. Les presencials tindran lloc el mateix dia de la cursa des de les 8:30 a les 09:00h, fins a esgotar dorsals i el seu cost és de 15€.

Segons els detalls aportats per Barber, abans de donar inici la carrera, es de prendrà la temperatura als participants i se’ls facilitarà gel hidroalcohólico per a la desinfecció de les mans. A més d’estes mesures, els corredors hauran de fer ús de la màscara fins a l’inici de la mateixa i una vegada conclosa. Finalment, l’edil ha animat a la participació en esta edició especial de la Cursa 9 d’Octubre.

Més informació i inscripcions a: https://www.grupobrotons.es/

 

 

Pin It on Pinterest