Select Page

“El flautista d’Hamelin”, un conte teatral per a tots els públics, alça el teló el diumenge 4 d’octubre de Palau Altea, que torna a obrir les portes complint rigorosament totes les normes establertes per les autoritats perquè l’estada i experiència del públic siga una activitat segura i agradable.

Basat en el conte dels germans Grimm, este muntatge en versió de Juan Montoro, és una sorprenent proposta per a públic familiar que narra la història d’un poble envaït per les rates els habitants demanen a l’alcalde que intervinga.

Esta versió de “El flautista d’Hamelin”, a càrrec de Nacho Vilar Producciones, és un espectacle per a tota la família, divertit i original, que desperta valors com la solidaritat, l’amistat i la lleialtat. Música, cançons, un espectacular vestuari i una original posada en escena seran els elements per gaudir d’esta història.

Avanç de programació

Al costat de l’popular conte dels germans Grimm, en els proper mesos es podrà gaudir al Palau Altea d’una programació variada i de primer nivell artístic.

Diumenge 18 d’octubre: Momo, versió lliure de Michael Ende

“Momo” és un espectacle de creació, fet a foc lent, on el protagonista és el temps, la mirada, la poesia visual. És una reflexió sobre el nostre ritme davant la vida. Una experiència teatral diferent on el públic podrà viure la funció, des de dins del propi espai.

Guardonat amb el premi de la Crítica de Barcelona al Millor Espectacle de Teatre Familiar i amb 3 nominacions als Premis Max de Teatre, el muntatge s’endinsa en l’univers de Michael Ende, en una obra que es revela com una crítica social sobre les societats modernes explicada com conte de fades. Destaca el valor de les relacions personals. Contraposa l’aprofitament màxim del temps de les societats modernes, que només persegueixen el consum insaciable dels béns que produeixen, i que les acaben destruint.

Dissabte 24 d’octubre: Babylon Cabaret (companyia LavieBel)

“Babylon Cabaret”, amb direcció d’Emilio Goyanes, és un pas més en l’evolució d’este llenguatge escènic barreja de cabaret, circ i teatre físic que caracteritza la companyia granadina. El muntatge ve a ser un alambí en el qual es barregen els vius amb els morts, els idiomes, les arts i les emocions. El mestissatge engendra futur. La puresa construeix espais asèptics, moribunds i plans.

En esta ocasió trobem nou intèrprets en escena amb música en directe, acrobàcies, dansa exòtica, cançons, roda Cyr, swing egipci, electromimo, pal xinès, doma de mosquits … Una nova mostra de la seua proposta contemporània.

Palau Altea vol reforçar el seu compromís de seguretat i envia un missatge de confiança als espectadors: la cultura és segura; la seguretat que hi ha a les sales de teatres són un referent i un model a seguir per a altres sectors de l’activitat econòmica i cultural.

Per això, i per afermar la seguretat del públic, dels artistes i de personal del teatre, Palau Altea ha posat en marxa un seguit de mesures que garanteixin que l’assistència al Centre d’Arts siga una activitat social segura i ordenada. A més del compromís de la pràctica de totes les mesures, el programa #TeatroSeguro garanteix la devolució de l’import de les localitats, en el cas de no dur-se a terme la representació per a la qual van ser adquirides.

Les mesures sanitàries posades en marxa es mantindran actualitzades en tot moment segons dicten les autoritats sanitàries.

+ Info: www.palaualtea.es

Pin It on Pinterest