Select Page

La regidoria de Joventut, encapçalada per Marta Lloret, ha anunciat una nova edició del ‘Taller de Primers Auxilis i Prevenció COVID-19’ que tindrà lloc el 2 de setembre al Centre Juvenil d’Altea.

Segons ha detallat l’edil, “és una satisfacció veure la rebuda que ha tingut este curs i la quantitat de gent interessada que s’han inscrit, per la qual cosa hem ampliat l’oferta per donar la possibilitat a 9 joves més”. El taller, en col·laboració amb la Creu Roja, tindrà una segona edició el dimecres 2 de setembre de 9:30 a 11:00 hores al Centre Juvenil d’Altea.

Cal recordar que l’activitat està dirigida a joves de 12 a 17 anys i és totalment gratuïta. En esta ocasió sols s’ofereixen 9 places que seran adjudicades per ordre d’inscripció o reserva, telefonant al 627 472 083 o 96 584 13 34 o per correu electrònic a joventut@altea.es.

Pin It on Pinterest