Select Page

L’edil de Foment de l’Ocupació, Maria Antonia Laviós, anuncia la propera oferta laboral per a persones desocupades majors de 30 anys que va a llançar l’ajuntament d’Altea a través del programa EMCORP; al temps que reitera la importància d’estar inscrit en el LABORA com a demandant d’ocupació.

Maria Antonia Laviós explica que “des de l’ajuntament es va a llançar una oferta de treball per a auxiliar administratiu, auxiliar de turisme, conserge i museologia / belles arts per a desocupats majors de 30 anys a través del programa EMCORP”. “Per participar en la convocatòria cal estar inscrit al LABORA i és molt important tenir la demanda d’ocupació actualitzada”, ha emfatitzat l’edil.

Com ha indicat Laviós, la demanda s’ha d’actualitzar a les oficines de LABORA o mitjançant el portal https://puntlabora.gva.es/puntlabora/?lang=ca i mitjançant un tutorial es mostra com fer-ho a: https://www.youtube.com/watch?v=eMIKJWDoEoM

La regidora recorda alteans i alteanes que el departament d’Ocupació, ubicat a la Casa de Cultura, està a la seua disposició per informar-los sobre les ofertes d’ocupació i com dur a terme l’actualització de la demanda.

Una vegada llançada l’oferta d’ocupació, LABORA farà una preselecció entre persones desocupades i que compleixen els requisits.

L’esmentada concurrència d’ocupació tindrà els següents números d’oferta: auxiliars administratius 43091029; auxiliar de turisme, 26301020; conserge, 58331022; museologia / belles arts, 29111024/37331030.

Pin It on Pinterest