Select Page

El passat dissabte 8 d’agost, la regidora de cultura, Aurora Serrat, rebia al periodista txec Jirí Pilnácek a la Plaça de l’Església d’Altea. Una trobada emmarcada en les accions de promoció de destinacions segures organitzada  pel Patronat de Turisme Costa Blanca.

Pilnácek va conèixer, de primera mà, la tasca que realitza la patrulla informativa davant del COVID19. El periodista txec dirigeix ​​el projecte www.turistika.cz que engloba esta web així com la realització de vídeos per Facebook i Youtube, newsletters, promocions, amb una audiència de 600.000 usuaris únics a el mes i 85.000 subscriptors.

Durant el transcurs de la visita, Aurora Serrat destacava que “és molt satisfactori veure el resultat de la feina feta perque Altea siga un municipi turístic segur, que ens prenguen com a referent des d’altres països i que vuiguen visitar-nos i promocionar-nos”.

Per la seua banda, la regidora de Turisme, Xelo González, ha agraït al Patronat de Turisme Costa Blanca que ens haja tingut en compte, tant per a esta promoció, com per a moltes altres accions d’impuls que realitzen dins i fora de la Costa Blanca.

“Em consta el treball que els tècnics del Patronat realitzen al costat del departament de Turisme i el suport que ens brinden sempre, sobretot durant estos mesos de confinament.” Ha declarat l’edil.

Xelo González ha informat de les resolucions de la convocatòria de subvencions a Municipis de la Província d’Alacant, promoció turística de la Costa Blanca Anualitat 2019-2020, en què l’Ajuntament d’Altea ha estat subvencionat amb un total de 14.869,01€ en les línies de Comunicació i Màrqueting Digital, Turisme Sostenible i Intel·ligència Turística i Promoció de l’oferta turística”.

Pin It on Pinterest