Select Page

Emmarcada en la campanya de Turisme #PreparadosParaRecibirte, el Departament de Turisme de l’Ajuntament d’Altea ha presentat una nova acció de promoció amb distints ‘influencers’ per donar a conèixer l’oferta turística estival d’Altea.

Les instal·lacions del Club Nàutic Altea han acollit esta activitat que ha comptat amb la presència de la regidora de Turisme, Xelo Gonzàlez i dels ‘influencers’ Isabel Delima (@lodiceisa) amb més de 200 mil seguidors a Instagram y Andrés Suárez (@soyandresuarez) que compta amb 289 mil seguidors a esta xarxa social.

Gonzàlez ha explicat que esta nova acció de promoció turística té com a objectiu fer arribar als principals públics objectius l’oferta d’activitats estivals que es poden realitzar a Altea. En este sentit, la regidora ha posat l’accent en la importància de destacar les garanties sanitàries de la nostra destinació.

L’acció promocional es desenvolupa mitjançant la visita a Altea de dos tipus de prescriptors, d’una banda influenciadors associats a públics objectius i productes turístics, com ara ‘instagramers’ amb diferents interessos (viatges, esports, tendències, LGTBI, família) visiten durant estos dies Altea per donar a conèixer al seu públic gran part de l’encant i l’oferta que ofereix la destinació. L’acció promocional ha comptat amb els ‘instagramers’ @viajandoconmami, @soymiguellorenzo, @mariamainez, @palomamobaile, @unavezporelmundo i @meravigliablog.

D’altra banda, ‘bloggers’ de viatges de la Comunitat Valenciana recorreran diferents rutes d’Altea i gaudiran de la millor gastronomia de la zona, com ara Vero4travel, Mochileros 2.0, Menudos viajeros, Con los niños en la mochila i El Pachinko. Esta acció inclou ‘’Instagram x un Día’’ on se’ls cedeix el compte oficial d’Instagram de VisitAltea perquè mostren a través dels seus propis ulls com veuen Altea amb continguts en directe, publicació de ‘stories’ dels llocs que visiten, etc.

Esta acció promocional es suma a l’espot que el Departament de Turisme presentava a principis de juliol on es donava a conèixer el lema d’esta campanya estival #PreparadosParaRecibirte que es pot veure als perfils de xarxes socials de Visit Altea (Facebook, Twitter i Instagram). El lema principal es reforça amb la crida a l’acció: ‘’¡Este año más que nunca!’’.

La regidora ha recordat que estes accions promocionals del destí Altea estan finançades mitjançant un conveni entre Turisme Comunitat Valenciana i l’Ajuntament d’Altea per a la realització d’accions de màrketing turístic i promoció del nostre municipi. Per a Xelo Gonzàlez esta campanya de promoció a través de distints canals de comunicació ‘’és molt necessària en estos moments excepcionals que estem vivint a causa de la COVID-19 i per donar la màxima confiança als turistes que ens visiten’’.

Pin It on Pinterest