Select Page

Els treballadors s’han incorporat des de setembre de 2021 i prestaran serveis fins al 2024

L’Ajuntament d’Altea ha fet un important reforç de personal en les seues àrees de Serveis Socials i Igualtat, amb la finalitat d’oferir una millor atenció i serveis a la ciutadania. Per a això, des de setembre de 2021, s’han contractat huit treballadors que desenvoluparen la seua labor fins a l’any 2024.

Aquest personal està inclòs dins dels Contractes-Programa subscrit entre la Sotssecretària i Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives i l’Ajuntament d’Altea, per a la col·laboració i coordinació interadministrativa i financera en matèria de serveis socials en els exercicis 2021-2024 que es va rubricar el 27 de setembre de 2021.

El personal que ja ha iniciat les seues funcions en el Consistori són tres treballadors socials, una assessora jurídica, dues psicòlogues, una promotora i una agent d’Igualtat. Aquesta setmana han pres possessió Sandra Alonso Zornoza, psicòloga SASEM; Lina Aracil Pérez, psicòloga atenció primària i Enrique Ivorra Duarte, treballador social SASEM.

“Des del departament de Serveis Socials estem molt contents de la incorporació dels nous tècnics ja que formaran part dels nous serveis dirigits a tots els alteans del SASEM (Servei d’Atenció i Seguiment per a la Malaltia Mental), un servei ja operatiu, completament gratuït que s’articula juntament amb els centres de salut de la localitat, ja està operatiu”, ha comentat José Luis León Gascón, regidor de Serveis Socials.

“Gràcies al treball realitzat pel departament de Recursos Humans hem dut a terme aquests acords amb la Conselleria que permeten un reforç de personal imprescindible per al bon funcionament dels Serveis Socials. A més, es creen nous llocs de treball per a tres anys”, ha conclòs Rafael Ramón Mompó, regidor de Recursos Humans.

 

Pin It on Pinterest