Select Page

L’Ajuntament d’Altea, en Sessió Plenària celebrada per videoconferència, ha aprovat la signatura d’un conveni de col·laboració entre el Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic i l’Ajuntament d’Altea per a l’execució de la coneguda com a segona fase del Front Litoral a la seua part marítima. El punt ha comptat amb els vots favorables d’Altea amb Trellat, PSOE i Compromís i l’abstenció de Ciutadans i PP.

El regidor d’Urbanisme ha estat l’encarregat de presentar el punt, que ha assenyalat que “probablement estem davant del projecte més ambiciós en dècades que ha tingut el poble d’Altea, amb una inversió superior als 9 milions d’euros”.

L’Equip de Govern s’ha mostrat satisfet per la signatura del conveni, ja que les circumstàncies socials i econòmiques generades per la crisi del COVID-19 feien dubtar de la continuïtat del projecte en el present any.

Este projecte de regeneració, planificat en dues fases diferents, la terrestre i la marítima, comptarà amb una inversió de 6’5 milions d’euros per part del Ministeri i 2,5 milions d’euros serà aproximadament l’aportació municipal.

Per acabar, Jose Orozco ha afegit que “garantirem un corredor visual i paisatgístic al generar un espai lliure a la façana marítima, a part de ser un connector del medi natural. No fa molts anys el nostre poble vessava naturalesa, un dels nostres objectius és anar recuperant estos espais en la mesura del possible “.

 

Pin It on Pinterest