Select Page

Convocatòria dirigida a estudiants empadronats a Altea.

La regidoria d’Educació acaba de convocar de nou els Premis Batxillerat per a aquells alumnes empadronats a Altea, des de fa dos anys, que obtinguen en el present juny o juliol el títol de Batxillerat en un centre públic. Així ho ha donat a conèixer l’edil d’àrea, Vicenta Pérez.

Pérez ha explicat que “des de la Regidoria d’Educació es vol reconèixer l’esforç i la dedicació de l’alumnat que durant el curs 2019/2020 obtinga el títol de Batxillerat. Com a reconeixement al seu treball, constància i dedicació se’ls concedirà un premi de 100€ a cada un dels estudiants empadronats a Altea que obtenga el títol en el present curs en un centre públic d’Educació Secundària “.

Com també ha indicat la responsable municipal d’Educació, la instància de sol·licitud haurà de ser presentada emplenada i signada, al costat d’una fotocòpia de l’DNI en el cas de ser major de 18 anys a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà, planta baixa de l’Ajuntament del 1 al 24 de juliol.

En el cas que el sol·licitant siga menor d’edat, la instància haurà de ser signada pel pare o mare i s’aportarà DNI de la persona signant.

“És important remarcar que este any s’ha augmentat la quantia del premi a 100 €”; ha apuntat Vicenta Pérez.

Finalment, la regidora d’Educació ha animat a la participació en la convocatoria i ha informat de que les bases poden ser consultades en l’apartat d’Educació de www.altea.es i també es pot descarregar el full d’inscripció.

Pin It on Pinterest