Select Page

La regidoria d’Educació i Igualtat ha anunciat la convocatòria d’una nova edició de l’activitat “Els hòmens també cuinem”, un curs dirigit a homes majors de 45 anys per a millorar les seues habilitats gastronòmiques i que s’impartirà a l’Aula de Cuina municipal en l’edifici de l’Escola per a Adults.

Segons la regidora de l’àrea, Vicenta Pérez, esta iniciativa naix de “la conscienciació sobre les necessitats d’empoderament de les dones i per tant, la necessitat de donar també recursos als homes”.

El curs està programat en tres sessions que es faran els dies 5, 6 i 7 de juliol en horari de 18 a 20 hores. La inscripció és gratuïta i s’acceptaran per rigorós ordre d’inscripció. Els participants han d’haver nascut durant l’any 1976 o abans i han de presentar volant d’empadronament a Altea des d’almenys un any.

El termini de presentacions de sol·licituds s’obri el dilluns 28 de juny fins al 2 de juliol en el Departament d’Educació en la planta baixa de l’Ajuntament. Poden sol·licitar més informació al correu auxeducacio@altea.es

Pin It on Pinterest