Select Page

L’Oficina d’Atenció al Ciutadà d’Altea la Vella, que es troba ubicada a l’extensió administrativa de l’Ajuntament, torna a obrir al públic en horari de 09:30 a 13:30 hores de dilluns a divendres. Així ho ha donat a conèixer la responsable d’ambdues àrees, Maria A. Laviós.

Des d’ahir 25 de juny, l’OAC d’Altea la Vella ja compta amb servei presencial, que va haver d’aturar-se a causa de la situació sanitària dels últims mesos i passar a ser atenció telefònica per motius de prevenció, ja que es troba el Centre de Salut al mateix edifici.

Laviós també ha anunciat que amplien el serveis oferits, ja que tots els dimecres estarà a l’oficina l’agent d’Ocupació “per donar informació i ajudar en tràmits com ara vides laborals, cites en el LABORA o SEPE, deixar el seu currículum o  actualitzar-lo, o en aquells procediments que creguen o necessiten”. De la mateixa manera que recorda que “cada dos dijous es trobarà també de manera presencial la treballadora social per qualsevol dubte o consulta, com ja venia fent-se abans del confinament”.

L’oficina compta amb les mesures de sanitat pertinents, com ara mascaretes o gel hidroalcohòlic a l’entrada per garantir la seguretat dels usuaris i la distància interpersonal apropiada.

Pin It on Pinterest