Select Page

La regidora d’Educació, Vicenta Pérez, vista la necessitat manifestada per pares i mares i per psicopedagogs de la realització de l’Escola d’Estiu en el si del Consell Escolar Municipal, ha informat sobre els detalls de la propera Escola d’Estiu que serà extraordinària i condicionada per protocols del COVID-19; donarà inici el proper 1 de juliol i acabarà el 30 d’agost en els col·legis públics Blanquinal i Altea la Vella i que este any compta amb places limitades i grups de 10 inscrits.

L’Escola d’Estiu, impartida per Projectes Educatius Altea, està destinada a xiquets i xiquetes d’entre 3 i 12 anys en horari de 09:00 a 14:00h, amb la possibilitat també d’assistir a l’aula matinal a les 08:00h.

Com ha explicat Vicenta Pérez, “este any l’activitat està destinada a cobrir les necessitats de les famílies empadronades a Altea donant-se prioritat en cas de ser necessari a les que necessiten conciliar la vida laboral i familiar”.

El preu d’assistència a l’Escola d’Estiu és de 200€ al mes i 115 € la quinzena per alumne o alumna, a què es descomptarà 50€ per quinzena i 100€ per mes que subvencionarà la Regidoria d’Educació per mantenir un preu similar al d’anys anteriors “ja que els costos per mantenir el protocol eleven el preu de l’activitat i des de la regidoria d’Educació s’ha considerat assumir la diferència per garantir un preu més assequible”; ha comentat la regidora d’Educació. L’assistència a l’aula matinal suposa un cost addicional de 20€ per mes o 15€ per quinzena.

Per a més informació i inscripcions telefonar a:  696379167 / 679019325 / 646251224 o al enllaç https://forms.gle/vpHKunjRhbdhdY8MA

Pin It on Pinterest