Select Page

Després d’uns mesos de parada comercial, a causa de la COVID-19, la regidoria de Comerç de l’Ajuntament d’Altea ha creat una xarxa local amb tots els comerços i establiments de serveis per facilitar informació als usuaris. Així ho ha donat a conèixer el responsable de l’àrea, Miguel de la Hoz.

El regidor ha explicat que “per estar en contacte amb els comerciants i facilitar-los informació des de l’Ajuntament hem reactivat ‘El Portal del Comerciant’. Ací podran consultar dubtes sobre la COVID-19, ajudes, etc. i podem crear un canal directe i eficient de comunicació, en el qual ells poden aportar idees i opinions”.

Així mateix, des del departament estan completant la ‘Galeria Comercial’ o mapa del comerç de proximitat, un directori comercial digital amb 50.000 comerços de la Comunitat Valenciana. Tota la gent que necessite informació sobre els comerços locals pot obtenir-la amb un sol clic, accedint així a horaris, productes destacats, fotos i geolocalització.

“Este projecte és ambiciós i té diverses fases, ara mateix ens trobem en la primera, en el procés de construcció, i demanem ajuda i col·laboració al sector comercial per realitzar-lo amb més rapidesa”. Qualsevol comerç que vulga participar i pertànyer a la ‘Galeria Comercial’, o a properes actuacions, pot enviar un correu a comercio@altea.es indicant el seu nom comercial, adreça, telèfon i correu electrònic. A continuació, des de la regidoria de Comerç es posaran en contacte per realitzar les accions oportunes i facilitar als comerciants la clau d’accés individual per modificar i personalitzar els espais dins de la galeria.

En la segona fase del projecte es llançarà una plataforma de compra online per als comerços d’Altea que desitgen participar, ‘El Centre Comercial Virtual’. Es tracta d’un sistema de comerç electrònic que pot ajudar a un elevat percentatge de comerços a vendre a través d’internet. “Les botigues apareixeran classificades per activitat comercial i els clients podran localitzar-les fàcilment. En el cas dels comerciants, es posarà a la seua disposició una sèrie de classes per aprendre a utilitzar l’eina i pujar productes i ofertes”, ha explicat l’edil.

“Esperem que amb totes estes eines, que posem a disposició dels ciutadans, es puguen obrir noves oportunitats de negoci i ajudem entre tots a reactivar el sector”, ha matisat el regidor, que ha finalitzat agraint la col·laboració ciutadana.

Pin It on Pinterest