Select Page

La Pública d’Altea ha dut a terme treballs de millora de la jardineria al passeig marítim de la platja de l’Espigó. Les tasques han suposat ‘’un canvi d’aspecte per millorar la integració de la zona al passeig marítim’’, ha assenyalat el regidor de La Pública, Diego Zaragozí.

Els treballs s’han centrat en la inclusió de planta autòctona com els margallons. S’han plantat 80 romers mesquins; s’ha incorporat terra vegetal garbellada i s’ha procedit a refer la jardinera principal, canviant substancialment la imatge de la zona. També s’ha instal·lat una nova malla antiherbes en el 96% de la superfície i nous àrids. A més a més, Zaragozí ha destacat que ‘’hem reutilitzat tant plantes com pedra decorativa d’altres zones que es trobaven en perfecte estat’’.

L’edil de La Pública ha destacat que ‘’els treballs de millora en este entorn han millorat substancialment la imatge de la zona aportant valor ambiental al passeig de l’Espigó i, a més d’això, ara resulta molt més eficient des del punt de vista del manteniment i més atractiu visualment’’.

Zaragozí conclou ressaltant que ‘’s’està realitzant un intens treball en la millora de la jardineria a Altea. Des de La Pública comptem amb la col·laboració dels veïns en el respecte a la replantació de tota la vegetació’’.

 

 

Pin It on Pinterest