Select Page

Creu Roja Altea, en col·laboració amb la Regidoria de Foment de l’Ocupació de l’Ajuntament d’Altea, regida per Maria A. Laviós, continua treballant més que mai i ha organitzat diversos cursos i tallers, via ‘online’, per seguir apostant pels col·lectius més afectats en l’actual situació.

La Institució es planteja incidir en la disminució de la bretxa digital donant seguiment personalitzat a usuaris per tal de proporcionar les competències tècniques fonamentals en les xarxes socials i portals d’ocupació, que permetran incloure a aquests usuaris en un nou escenari dins el mercat laboral, que exigeix ​​el maneig de les noves tecnologies com a eina fonamental. 

Es realitzarà formació gratuïta via ‘online’ a Manipulació d’Aliments, prevenció de riscos laborals en Hostaleria, Competències Tasversals i Bàsiques, Ús de l’Smartphone per a la Recerca d’Ocupació i Desenvolupament d’Aspectes Personals per a l’Ocupació. Tot això gràcies a l’equip de voluntariat i la col·laboració de professionals i empreses de diferents sectors del municipi.

Es potenciarà també la intermediació laboral entre empreses i demandants d’ocupació i la col·laboració fluida amb l’Agència de Desenvolupament Local, gràcies al suport de Maria A. Laviós, regidora de Foment de l’Ocupació, que veu en Creu Roja “un canal fonamental per afavorir els col·lectius més desfavorits en la inclusió social i laboral durant esta crisi”.

Més informació i inscripcions a la seu local de Creu Roja Altea: Carrer del Concell, nº 6 o al telèfon 965 84 31 83.

Pin It on Pinterest