Select Page

El servei es reprèn de nou per recollir els residus domèstics. A Altea i Altea la Vella arribarà cada 15 dies en setmanes alternes. El dia 6 de juny comença el servei a Altea i el 12 arribarà a Altea la Vella

Després d’un temps sense prestar servei, per qüestions alienes a l’Ajuntament d’Altea, torna al nostre municipi el servei d’ecoparc mòbil gestionat pel Consorci Mare amb l’objectiu de facilitar el reciclatge de residus domèstics, i evitar així l’abandonament de deixalles a la via pública. Així ho ha donat a conèixer el regidor responsable d’Infraestructures i de La Pública, Diego Zaragozí.

El regidor ha explicat que hi ha canvis en la calendarització del servei, ‘’perquè hi ha més localitats que demanden este servei mòbil’’.  ‘’A Altea i Altea la Vella arribarà cada 15 dies en setmanes alternes. El dia 6 de juny l’ecoparc mòbil estarà a Altea i el 12 a Altea la Vella, i així successivament’’.

‘’Una altra de les novetats, -ha informat el regidor-, és el canvi de ubicació de l’ecoparc, tant a Altea com a Altea la Vella. A Altea s’instal·larà a l’aparcament del riu Algar, els dissabtes de 9 a 13 hores. I a Altea la Vella ara s’ubicarà a l’aparcament del CEIP Altea la Vella i del Centre Cultural, els divendres de 18:30 a 20 hores’’. El regidor ha afegit que s’informarà pertinentment a la ciutadania dels dies concrets d’arribada de l’ecoparc a la localitat.

Els residus que es podran gestionar són molt variats: matalassos, llums fluorescents, olis de diferent procedència, roba, aparells electrònics, cartutxos de tinta, radiografies, bateries, pintures, dissolvents, etc.

L’ecoparc mòbil és una forma de facilitar l’adequada gestió dels residus en el nostre municipi per millorar en qualitat ambiental, evitar la saturació de l’abocador de El Campello  i també per a generar estalvis, ja que es redueixen les tones de residus que va directament a l’abocador.

Este servei complementa el que ja es dona al Punt Net habilitat en La Pública, en la Partida Cap Blanc, en horari de dilluns a divendres de 8:30 a 13:30 hores i les vesprades de dilluns i dimecres de 15:30 a 18:30 hores. A més, també es presta el servei els caps de setmana a demanda, a través del telèfon 645 920 026.

Pin It on Pinterest