Select Page

Durant el mes d’agost, Altea la Vella tornarà a gaudir de les nits d’estiu culturals en família. Les regidores d’Altea la Vella i Cultura, Maria A. Laviós i Aurora Serrat, respectivament, han anunciat la posada en marxa del Cinema d’Estiu.

El diumenge, 1 d’agost, en el pàrquing Escoles Velles, es projectarà la pel·lícula familiar  “Padre no hay más que uno” a les 21 hores. A esta cita li seguirà una segona data el diumenge 29 d’agost, a la mateixa hora i al mateix lloc, serà el torn de “Padre no hay más que uno 2”. “Esta activitat ha sigut de les més reclamades pels joves del municipi i, ara més que mai, és una bona oportunitat per passar una vetllada agradable com a oci segur”, ha explicat l’edil.

Per la seua part, la regidora de Cultura ha explicat que, en tractar-se d’un espai obert, està permés portar menjar i consumir-lo sense alçar-se de la cadira. Les condicions de seguretat estan garantides, “es mantindrà la distància interpersonal dins del recinte i es facilitarà gel hidroalcohòlic a l’entrada, com també volem destacar que l’ús de la mascareta és recomanable”, ha matisat.

Finalment, les responsables d’Altea la Vella i Cultura apel·len al compromís i la responsabilitat dels alteans i alteanes i han convidat a totes les persones interessades a gaudir d’este esdeveniment a l’aire lliure.

Pin It on Pinterest