Select Page

Les regidories d’Esports i Noves Tecnologies, dirigides per Pere Barber, han posat en marxa un torneig en línia de Fifa20 que tindrà lloc del 5 al 7 de juny. La iniciativa, que compta amb la col·laboració de l’empresa alteana Eventos LZD, està oberta a la participació de qualsevol persona que ho desitge, sense límit d’edat.

Com ha indicat l’edil, “és el primer torneig d’este tipus que organitza l’Ajuntament i atès que els esports electrònics, més coneguts com e-Sports estan tenint un gran creixement en els darrers anys, hem decidit organitzar este torneig per recolzar este sector de l’esport i també perquè els joves i no tan joves gaudisquen d’un cap de setmana diferent “.

Es tracta d’una activitat gratuïta de les esmentades regidories. Hi haurà premis per als tres primers classificats i el link d’inscripció serà publicat la propera setmana. Ha anunciat el responsable municipal d’Esports i Noves Tecnologies, que ha animat a la participació.

Pin It on Pinterest