Select Page

A partir del pròxim dilluns, 18 de maig, tornarà a estar en marxa la Zona Blava a Altea. Així ho ha anunciat el regidor d’Infraestructures, Diego Zaragozí, que ha explicat que “atès que Altea es troba a la Fase 1 de la desescalada i s’han reobert els comerços, l’empresa concessionària de l’Hora ha sol·licitat la posada en marxa de la Zona Blava i després d’una setmana per a l’estudi de la necessitat, s’ha decidit que ésta es pose de nou en marxa dilluns que ve”.

“L’Ajuntament ha sol·licitat a l’empresa concessionària la substitució de les actuals màquines per altres en què es puga realitzar el pagament també mitjançant targeta i ésta s’ha compromès a realitzar-la el més aviat possible, però és veritat que el canvi no es pot fer instantàniament i tardaran unes setmanes a substituir les màquines actuals”; ha apuntat Zaragozí.

“També s’ha sol·licitat a l’empresa una desinfecció de les màquines i s’ha compromès a realitzar-la diverses vegades al dia”; ha afegit el responsable municipal d’Infraestructures.

Pin It on Pinterest