Select Page

Comerç i Festes preparen les activitats per a tancar 2021 i donar la benvinguda al 2022

L’Ajuntament d’Altea anuncia la programació nadalenca organitzada per les regidories de Comerç i Festes en desembre i gener, respectivament. Les activitats han estat pensades per a tota classe de públic i tenen per objectiu animar la zona comercial del municipi, així com celebrar els tradicionals dies festius.

L’ambient nadalenc donarà el tret d’eixida el divendres 3 de desembre amb l’encesa de l’enllumenat decoratiu dels principals carrers d’Altea i Altea la Vella. A les 18 hores en la Plaça de l’Ajuntament, s’inaugurarà el Mercadet de Nadal amb l’actuació dels alumnes d’ESMUALTEA i berenar per a tots els assistents. El mercat es mantindrà en la plaça fins al dia 5. Coincidint amb este, el dia 4 a les 13 hores s’oferirà un concert de nadales.

El dia 11, de 15:30 a 18:30 hores, la Plaça de l’Ajuntament es transformarà en un parc d’oci per a totes les edats amb jocs de fira, pista de psicomotricitat, animació, gimcana i photocall. En acabar, es representarà l’obra teatral “La magia de la navidad”.

També per als menuts de cada casa, en la Plaça de la Creu s’instal·laran jocs de fira i photocall. Un taller de bambolles i animació amb personatges famosos de la televisió completaran l’agenda del dia. A més a més, durant el matí dels dies 22, 23 i 24 de desembre, el Pare Noel té una cita en la Plaça de l’Ajuntament amb els xiquets i xiquetes per a transmetre-li els seus desitjos.

Per a tancar el 2021, el 31 de desembre se celebrarà la Nit de Cap d’Any en les places de l’església d’Altea i Altea la Vella. Allí es repartiran entre els assistents el raïm de la sort, cotilló i cava per a brindar. Passades les campanades, DJ faran festiva l’entrada del 2022 en les dues localitzacions.

Ja calfant per a la vinguda dels Reis Mags, la burreta reial recollirà les cartes que després s’entregaran a Ses Majestats. Serà el 3 de gener a les 17 hores en la Plaça de la Creu i el dia 4 a la mateixa hora en la Plaça de l’Església d’Altea la Vella.

Finalment, Melcior, Gaspar i Baltasar faran la seua arribada amb l’espectacular Cavalcada de Reis des de la plaça Orquesta Azul a les 18 hores fins a la Plaça dels Esports. El dia 6 a les 11 hores, visitaran Altea la Vella. Des del pàrquing del Centre Cultural faran el tradicional recorregut i tornaran al punt d’eixida.

Miguel de la Hoz i Marta Lloret, regidors de Comerç i Festes, respectivament, desitgen unes bones festes i animen a participar en el programa organitzat per a fer que Altea s’impregne de l’esperit nadalenc.

Pin It on Pinterest