Select Page

Estes són les activitats que pots realitzar

Des de hui, 11 de maig, Altea i el Departament de Salut de la Marina Baixa, entren en la denominada Fase 1 de la desescalada. El Ministeri de Sanitat ha establert diverses mesures per a la transició a la normalitat, com ara l’apertura de comerços i terrasses dels locals de restauració. L’Ajuntament recorda a la ciutadania que avançar en estes fases no significa que el virus haja desaparegut i qualsevol activitat permesa s’haurà de desenvolupar en condicions de seguretat, autoprotecció i distanciament social.

En este sentit, l’alcalde d’Altea, Jaume Llinares, demana a veïns i veïnes que ‘’el pas a la Fase 1 es faça amb calma i respecte i es continuen complint les mesures de seguretat i d’higiene per tal d’evitar nous contagis’’.

Cal recordar també que es mantenen les franges horàries i restriccions de mobilitat per practicar esport i/o passejar establertes el passat 2 de maig.

Estos i altres aspectes relatius a mobilitat, indicacions generals, noves mesures de caràcter social, la reobertura de el comerç minorista, la tornada de les terrasses en hostaleria i restauració, altres activitats que es recuperen i activitats amb cita prèvia estan recollides a la guia de recomanacions que ha fet pública la Conselleria de Sanitat Universal.

 

 

Pin It on Pinterest