Select Page

L’alcalde informa de les diferents novetats i avanços en la gestió de la crisi del coronavirus al programa d’esta setmana

Una setmana més, l’alcalde d’Altea, Jaume Llinares, ha participat en el programa especial de Ràdio Altea, ‘’Alcaldia més a prop’’ en el que el primer regidor respon a les preguntes i dubtes que formulen els oients sobre la gestió de la pandèmica del coronavirus i altres temes d’interés per a alteans i alteanes.

Entre els temes que  l’audiència ha preguntat hui a l’alcalde, destaquen les qüestions relatives a la conveniència o no de poder anar als horts urbans. Al respecte, l’alcalde ha anunciat novetats sobre este assumpte, que es faran públiques pròximament, i ha informat que s’està treballant en mesures concretes perquè els usuaris d’estes parcel·les de terreny agrícola puguen acudir als horts i recollir la seua collita. Cal recordar que durant el període de confinament no està permès als usuaris dels horts urbans treballar en els mateixos.

L’alcalde també ha informat que els bombers del Consorci Provincial d’Alacant han procedit hui a la desinfecció i neteja de les instal·lacions del CEAM, el Centre Especialitzat d’Atenció als Majors. Esta actuació es suma a les que efectius de l’UME (Unidad Militar de Emergencias), el MOE (Mando de Operaciones Especiales) i de l’Empresa Pública d’Altea han efectuat a altres instal·lacions municipals, a la Residència Les Boqueres, o al Centre de Salut d’Altea.

En resposta a les preguntes dels oients, l’alcalde també ha informat que ‘’per a la campanya de la renda d’enguany, Altea no comptarà amb l’Oficina de la Renda, com havia tingut en els últims anys. Este servei presencial passarà a ser telefònic. La Conselleria d’Hisenda facilitarà la mateixa ajuda a la ciutadania, però en este cas via telefònica obrint unes línies telefòniques a l’efecte’’. 

Així mateix, Jaume Llinares ha confirmat que l’Ajuntament projecta reprendre els plenaris municipals per videoconferència. ‘’Donades les circumstàncies és l’única possibilitat que tenim en estos moments. El pròxim plenari que celebrarem serà per videoconferència, i esperem que siga l’últim’’.

Finalment, l’alcalde ha parlat sobre altres preguntes formulades per l’audiència. Com ara la celebració de les festes patronals d’Altea i el Castell de l’Olla; ajudes econòmiques, protocols per a l’eixida amb xiquets a partir de la setmana que ve i el repartiment de mascaretes. Com ha informat l’alcalde, ‘’s’està treballant en totes i cadascuna d’estes qüestions, i en la pròxima setmana es faran públics els comunicats corresponents on es concretaran les mesures sobre cada assumpte’’.

‘’Alcaldia més a prop’’ destaca en el nombre d’oients que es connecten a través de l’app i el web de Ràdio Altea per a escoltar-lo en directe, sent la seua audiència mitjana entorn de 220 persones i aconseguint en cada emissió prop de les 100 reproduccions en el podcast.

Torna a escoltar l’entrevista a l’alcalde d’Altea, Jaume Llinares:

https://enacast.com/radioaltea/#!/programs/ajuntamentmesapropespecialcovid19/radioaltea_podcast_12908

Pin It on Pinterest