Select Page

La regidoria ha facilitat un manual per facilitar la instal·lació de la firma digital a l’ordinador.

Des del passat 9 d’Abril l’Ajuntament d’Altea està posant a disposició dels ciutadans la tramitació de la firma digital. La regidoria de Foment de l’Ocupació, encapçalada per Maria A. Laviós, ha estat l’encarregada de portar a terme este servei extraordinari municipal durant l’actual crisi sanitària provocada pel COVID-19.

Laviós ha anunciat que l’expedició del certificat digital s’ha ampliat a més àmbits, “esta mesura s’ha posat en pràctica per ajudar a tots i totes les persones que ho necessiten, tant els autònoms perquè puguen presentar la sol·licitud d’ajudes per part de la Generalitat Valenciana i altres entitats, així com les persones que necessiten la moratòria hipotecaria i qüestions urgents d’empadronament”, ha exposat la regidora.

La responsable de l’àrea ha recordat que la tramitació es fa mitjançant cita prèvia i per sol·licitar-la “cal enviar un missatge de Whatsapp al número 661 796 563 especificant el nom, cognom, DNI, correu electrònic, telèfon i motiu de la cita”. L’edil ha explicat que, una vegada sol·licitada la cita prèvia, la persona rebrà un correu electrònic amb el dia i hora de la seua cita “que li serveix com a recordatori i justificant per poder eixir a tramitar eixa diligència, ja que recordem que estem en Estat d’Alarma i hem de quedar-se a casa i qui no dispose de cita prèvia no serà atés”.

“Des del departament de Foment de l’Ocupació ens posem en contacte amb la persona per veure la urgència i així establir prioritats perquè totes i tots puguen demanar les ajudes i ningú es quede fora per no tindre el certificat digital”, ha afegit l’edil, qui ha volgut recalcar que sols es donarà cita si el motiu és estrictament urgent i necessari.

Laviós ha valorat la bona acceptació que està tenint esta iniciativa i ha afegit que “des de la regidoria volem donar les gràcies a la ciutadania per les mostres d’agraïment que estem rebent”. L’edil també ha recordat que s’està portant a terme a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà i complint totes les mesures d’higiene establertes.

Per finalitzar, la regidora de Foment de l’Ocupació ha donat a conèixer que han preparat un manual amb les indicacions per poder instal·lar el certificat digital per a tots aquells i aquelles que necessiten.

Pin It on Pinterest