Select Page

El concurs segueix obert i tots els xiquets i xiquetes que vulguen poden enviar una imatge dels seus cartells a participacio@altea.es

Des de les regidories de Participació Ciutadana i Comerç recorden que el concurs pictòric segueix obert. Els edils d’ambdues àrees, Maria A. Laviós i Miguel De la Hoz, respectivament, continuen apostant pel talent dels joves alteans i alteanes i els animen a que participen en esta iniciativa, “enviant-nos els seus dibuixos i decorant les balconades, per fer esta crisi més acolorida i animar-nos a tots i totes a continuar endavant i amb optimisme perquè ‘tot anirà bé’, com diu el lema”.

Els regidors recorden que la dinàmica del concurs és realitzar un cartell, el més gran possible per decorar les balconades, amb el lema ‘Tot anirà bé’ al costat d’un arc de Sant Martí; a continuació es fotografia i s’envia per correu electrònic a participació@altea.es amb el nom de l’autor i el carrer on es troba penjat el dibuix.

Com explicava uns dies arrere el responsable de Comerç, Miguel De la Hoz, “els tres dibuixos més votats tindran un premi d’un val de 100€ a gastar en comerços locals, per col·laborar en la promoció dels sectors perjudicats en este període de reclusió”. Però, a més a més, com que la iniciativa està tenint tant èxit “cada participant rebrà un detall per la seua aportació i participació en esta campanya”, ha anunciat Laviós. La regidora també ha explicat que “este obsequi s’entregarà en un acte que tindrà lloc a la Casa de Cultura i que ens servirà per a inaugurar l’exposició ubicada en la Biblioteca Pública, al mateix edifici, on tothom podrà veure les obres d’art dels nostres artistes”.

Els regidors han conclòs animant a la participació en esta iniciativa i pròximament es farà publica la data de l’exposició, que es celebrarà una vegada finalitze l’Estat d’Alarma.

Pin It on Pinterest