Select Page

Mentre dure l’estat d’alarma, l’emissora municipal emetrà tots els dimecres, de 12 a 13 hores, un programa especial ‘’d’Alcaldia més a prop’’ on Jaume Llinares contestarà a les qüestions i dubtes plantejades per la ciutadania.

Este dimecres, 1 d’abril, l’alcalde d’Altea, Jaume Llinares, participarà a un programa especial ‘d’Alcaldia més a prop’, de Ràdio Altea, dedicat al coronavirus. L’alcalde respondrà en directe a totes les preguntes i dubtes formulades per la ciutadania al respecte de la situació excepcional generada per la pandèmia del COVID-19 o qualsevol altra qüestió en relació a Altea.

La durada del programa serà d’una hora, de 12 a 13 hores, i hi podran participar totes les persones que visquen a Altea i que envien un missatge de veu o text al número de mòbil de Ràdio Altea: 664 354 079.

Este programa especial ‘d’Alcaldia més a prop’ seguirà mentre dure l’estat d’alarma. Així doncs, tots els dimecres, l’alcalde respondrà a les qüestions que plantegen alteans i alteanes.

El regidor de Comunicació, Pere Barber, ha assenyalat que Ràdio Altea, ‘’com a mitjà municipal i amb vocació de servei públic, ha hagut de modificar la seua graella durant l’estat d’alarma, i ofereix una programació especial per mantenir la població informada en tot moment sobre l’evolució del coronavirus’’.

Alcaldia més a prop

És el programa de Ràdio Altea on l’alcalde d’Altea, una vegada al mes, participa en una entrevista per donar a conèixer la seua activitat i agenda, a més d’informar dels projectes que siguen de l’interès de tota la ciutadania.

Ràdio Altea 107.6 | radioaltea.com

Pin It on Pinterest