Select Page

En el matí d’ahir, una delegació de l’Ajuntament d’Altea encapçalada per l’alcalde, Jaume Llinares, es reunia a València amb el director general de l’Aigua, Manuel Aldeguer. Acompanyaven l’alcalde els regidors de Cicle Hídric, Diego Zaragozí; Participació Ciutadana, Maria Antònia Laviós i Medi Ambient, José Orozco.

Durant l’encontre, alcalde i regidors van tenir l’oportunitat de presentar al director general de l’Aigua el projecte per a la construcció d’una nova conducció d’aigua que connecte el depòsit de Montahud amb el de Les Rotes. Com explicava el regidor de cicle hídric, ‘’estem parlant d’un projecte que suposa una inversió de vora 1.000.000 d’euros, i seria una gran millora per al nostre municipi’’.

Diego Zaragozí es mostrava molt satisfet després de la reunió, ‘’ja que hem aconseguit el compromís de que la Direcció General d’Aigües, depenent de la Conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica, es comprometa a finançar aquest ambiciós projecte’’.

Pin It on Pinterest