Select Page

L’Ajuntament d’Altea ha signat un Contracte de Col·laboració Social, mitjançant el LABORA, Servei Valencià d’Ocupació i Formació, amb el qual un alteà, aturat de llarga durada, rebrà un complement a l’ajuda que rep. Fruit d’aquest contracte social l’Ajuntament disposarà a partir d’ara d’un conserge a la Casa Toni el Fuster, Fundació Schlotter. Així ho ha donat a conèixer el regidor de Contractació i Recursos Humans, Rafael Ramón Mompó.

En el matí d’ahir, l’alcalde, Jaume Llinares presidia la signatura del Contracte de Col·laboració Social d’un aturat de llarga durada major de 50 anys amb una discapacitat reconeguda, en aquest cas del 38%. En aquesta signatura l’edil d’àrea valorava de forma molt positiva aquest tipus d’iniciatives del LABORA, “perquè permeten que persones en situació de vulnerabilitat o risc d’exclusió social s’incorporen a la vida laboral”. “A més de que el municipi es beneficia amb aquestes incorporacions a la plantilla de l’Ajuntament perquè ocupen llocs de treball en departaments amb deficiència de personal”; ha afegit Rafael Ramón Mompó.

En aquest cas concret, la persona beneficiària ha d’exercir de conserge a la Casa Toni el Fuster, permetent així que es complisquen els horaris d’obertura de la mateixa.

Pin It on Pinterest