Select Page

Diumenge passat tenia lloc la celebració a Altea del Dia de l’Arbre amb la participació de més de mig centenar de persones. Una jornada mediambiental organitzada per la regidoria de Medi Ambient, regida per Jose Orozco, en col·laboració amb GEA Ambiental, en la qual la plantació d’arbres i arbustos va ser la protagonista.

Després de la jornada, en què també es van desenvolupar tallers infantils i un esmorzar a l’acabar la plantació, l’edil d’àrea feia una valoració molt positiva d’aquesta nova acció mediambiental. “Magnífic matí celebrant el Dia de l’Arbre al riu Algar. Hem participat més de 50 persones i hem après a distingir les espècies de ribera del nostre riu, a més que hem contribuït a la seua regeneració amb la plantació de prop de 150 espècies entre xops, lledoners, baladres i tamarius amb l’ajuda dels més petits”. Ha assenyalat Jose Orozco.

Jose Orozco concloïa la jornada agraint l’assistència dels participants i la implicació del Gabinet d’Enginyeria Ambiental, GEA.

Pin It on Pinterest