Select Page

La regidoria de Sanitat i el sector veterinari del municipi mantenien ahir dimecres una reunió de treball en què s’han establert les primeres accions que Altea posarà en marxa després de la seua adhesió a la Xarxa Valenciana per el Benestar dels Animals de Companyia. Una reunió que va estar presidida pel regidor de Sanitat, José Luís León Gascón.

L’edil d’àrea ha valorat de forma positiva aquesta reunió i ha destacat que “la proximitat i la voluntat dels veterinaris i veterinàries a col·laborar segur millorarà el benestar animal en el municipi”.

Aquesta reunió, que estava prevista després de l’adhesió a la Xarxa Valenciana pel Benestar Animal, ha tingut com a punts clau la calendarització de les campanyes de vacunació antiràbica i l’organització del mètode CES per esterilització dels gats del carrer; entre d’altres.

Segons ha informat León Gascón, “a la reunió grupal amb els professionals veterinaris seguirà, en les properes setmanes, la visita de l’edil a cadascuna de les clíniques veterinàries del municipi i la creació d’una taula de treball on professionals veterinaris, associacions animalistes locals, comerços relacionats i grups polítics, treballarem en la implantació de mesures que permeten canvis positius i accions de millora pel que fa a les mascotes alteanes”.

A més, l’edil ha anunciat que “s’ha adoptat un gosset virtual per conscienciar de la responsabilitat que suposa tenir una mascota al nostre càrrec i la necessitat d’actuar amb aquesta responsabilitat quan sortim al carrer, triant els llocs adequats per passejar, recollir els excrements, respectar els senyals i l’entorn”.

José Luís León Gascón ha conclòs apuntant que “els primers passos d’aquesta campanya es poden consultar al Facebook de Benestar Animal d’Altea.

Pin It on Pinterest