Select Page

Des del passat dimecres, amb la inauguració de l’enllumenat i l’inici del novenari al Stm. Crist de la Salut, i fins al proper dilluns 10 de febrer, Altea la Vella acull la seua festa gran. Una celebració en la que els dies centrals tindran lloc del 7 al 10 de gener amb activitats per a totes les edats.

Vint-i-cinc són les persones que enguany composen la Comissió de Festes, presidida pels clavaris Feli Fuster i Vicent Alvado. Una Comissió que com és costum treballa durant tot un any per recaptar fons i oferir un nodrit programa d’actes als veïns d’Altea la Vella, alteans i visitants. Programa d’actes en el qual destaquen els actes previs d’aquest cap de setmana amb el Pregó de Festes el dissabte 1 de febrer a les 20:00h al centre Cultural a càrrec d’Alejandro Llinares. A l’acabar aquest haurà una demostració de balls tradicionals a càrrec de Bellaguarda Tradicions i la música del grup Soca d’Arrel. Diumenge 2 tindrà lloc la IX Concentració de Vehicles Clàssics, el novenari a les 18h i el concert de la Societat Recreativa Musical d’Altea la Vella a les 20: 00h al Centre Cultural.

Continua la setmana amb el novenari a les 17:30h i divendres a les 13:00h, anunci oficial de festes. Ja a la vesprada, a les 17:00h Entrà de la Murta i a l’acabar xocolatada per als assistents. A les 22:00 Nit Jove amb l’actuació del grup Rumba Dura; concert presentació del grup Mo’rootsy l’actuación del DJ Vicent Galiana.

El dissabte 8 de febrer els veïns d’Altea la Vella es despertaran amb els coets i la música de la “Despertà” i a les 9:30h donen inici els preparatius per al I Concurs d’Arròs amb Fesols. A les 18:00h actuació al Centre Cultural de Pep Gimeno Botifarra Trio i a les 22h revetlla a càrrec de l’orquestra Mito.

Diumenge, Dia del Crist, els principals actes són religiosos amb la Solemne Missa a les 12:00h a la Parròquia Santa Anna i a les 20:00h processó en honor al Santíssim Crist de la Salut pel recorregut de costum. A les 22:30h actuació de l’orquestra Costa Este.

I dilluns 10, Despertà, Missa de Difunts, Coca a la Llumà i fi de festes a les 19:00h ompliran l’última jornada festiva que Altea la Vella dedica al seu venerat Crist de la Salut.

Programa Santíssim Crist de la Salut 2020

Pin It on Pinterest