Select Page

La regidoria de Comerç, regida per Miguel De la Hoz, està preparant una nova cita amb la gastronomia local a través de la consolidada iniciativa del Plat de Calent. En aquesta edició les jornades tindran lloc del 21 de febrer a l’1 de març.

Com ha indicat el regidor, “els interessats a participar en la quarta edició del Plat de Calent, poden posar-se en contacte amb la regidoria de Comerç i se’ls facilitaran les bases de la convocatòria; o bé trucant al telèfon 965 84 13 00 o mitjançant el mail altea.comercio@cv.gva.es

Miguel De la Hoz anima bars i restaurants a que s’inscriguen  en aquestes jornades gastronòmiques que tenen com a objectiu la promoció i el foment de la cuina tradicional alteana, utilitzant productes de temporada que permeten oferir una gastronomia de qualitat.

 

Pin It on Pinterest