Select Page

ALTEALIFE CVA     2

CV MELILLA           3

Parcials.- 25-22, 25-15, 19-25, 12-25 i 10-15.

En voleibol no és suficient fer-ho quasi perfecte durant gran part del partit, ni guanyar els dos primers sets desplegant un bon joc davant del teu rival. Prova d’això va ser la derrota d’este diumenge per l’Altealife davant el CV Melilla. Novament un cinquè set va privar a les alteanes d’emportar-se una victòria que van arribar a acariciar.

El partit va començar amb les alteanes dominant amb clars atacs i bona recepció davant un Melilla que no va eixir fi a la pista. Forçant en el servei inicial, l’Altealife va començar a obtindre les seues primeres diferències en el marcador que li van permetre controlar el tempo del partit. D’esta manera s’aconseguia amarrar el primer set amb algun xicotet ensurt en els punts finals.

Ja en la segona mànega, i després de superar alguns dubtes en els compassos inicials, de nou l’Altea es va col·locar per davant en l’electrònic per controlar les accions de les visitants, que a penes podien sobreposar-se al bon joc alteà.

Amb els dos sets a la butxaca ningú temia per la victòria que semblava requerir un xicotet esforç més. Però les jugadores de la ciutat autònoma no havien donat encara la seua millor versió, per això es van aprofitar de la baixada anímica de les alteanes en el tercer set. El quart set, que encara va ser més esperpèntic, se’l van emportar també les de Melilla amb un clar 12-25.

Amb tot per decidir, de nou el cinquè set va caure de la banda rival per cinquena ocasió en aquesta temporada. Esta vegada la part emocional va poder sobre qualsevol tipus de tàctica o joc, ja que les visitants van anar de menys a més en la recta final del partit i les alteanes anaven poc a poc convertint-se en una ombra del bon equip dels dos primers sets.

D’esta manera, l’equip que entrena Javi Mora, perd una bona oportunitat d’allunyar-se dels llocs de descens, tot i que amplia la seua diferència a 3 punts després de la derrota en esta jornada del Fuenlabrada a la pista del Molina Vòlei, i pel punt aconseguit front al Melilla.

A la pròxima jornada les alteanes realitzaran un dur desplaçament a Albolote, que es troba a la part alta de la classificació, i que ja es va imposar a l’Altealife en un altre malaguanyat cinquè set en el partit disputat a Altea.

 

Altres resultats del cap de setmana:

CV. OLIVA 3 – MANU ESCOLA CONDUCTORS ALTEA 0 (Segona Juvenil Femenina) 25-18, 25-14 i 25-21.

MANU ESCOLA CONDUCTORS ALTEA 3 –  IBI VOLEY 2 (Segona Juvenil Femenina) 25-16, 25-20, 19-25, 18-25 i 15-13.

ALTEALIFE CVA 2 – EXEGUR SEGURIDAD FINESTRAT 3 (Rendiment Infantil Femení) 26-24, 25-17, 20-25, 25-27 i 11-15.

LA NUCIA 1 – CV ALTEA 1 (Jocs escolars Infantil Femení) 25-14 i 25-27.

Pin It on Pinterest