Select Page

La regidoria d’Urbanisme, en col·laboració amb el Col·legi Territorial d’Arquitectes d’Alacant, ha organitzat una exposició amb la finalitat de mostrar a la ciutadania les 25 propostes presentades per al projecte de reforma i ampliació de la Casa Consistorial i millora de la connexió entre la plaça de l’Ajuntament i l’avinguda de València. L’exposició serà a l’aire lliure i tindrà lloc en la mateixa plaça de l’Ajuntament des del dimecres 21 de juliol.

A més, l’edil de l’àrea, Jose Orozco, ha informat que, per a la inauguració d’aquesta, “hem preparat un acte presencial en la Sala d’actes del Centre Social d’Altea que comptarà amb una presentació dels autors dels projectes premiats del concurs”. L’acte tindrà lloc el primer dia de la mostra a les 19 hores, que també es podrà seguir en directe en https://us02web.zoom.us/j/88450617430.

“Amb aquesta exposició volem reconéixer la gran faena dels 25 equips participants, no sols dels premiats, i acostar a la ciutadania les idees innovadores que poden aparéixer en aquesta mena de concursos per a resoldre la remodelació de l’Ajuntament i les seues connexions”, afig Orozco.

Pin It on Pinterest