Select Page

Euroaltea ha estat present a la capital d’Eslovènia, Ljubljana, en el marc de el projecte Yourope

La corporació municipal de l’Ajuntament d’Altea aprovarà la Declaració per combatre l’euroescepticisme

 L’Ajuntament d’Altea, a través de l’Oficina de Projectes Europeus EuroAltea, encapçalada per Maria A. Laviós, segueix amb la seua presència a Europa amb la participació en diferents projectes. D’esta manera, el passat mes de novembre, Altea va estar present a la capital d’Eslovènia, Ljubljana.

EuroAltea va estar participant en el setè esdeveniment del projecte ‘Yourope’ de el programa ‘Europe for cititzens’. En este projecte s’ha estat treballant en una Declaració que pretén compartir amb la ciutadania els valors de la pau, la lluita contra el canvi climàtic i l’europeisme.

La Declaració està prevista que es presente durant el mes de febrer a la ciutat de Brussel·les. En estos moments, la Declaració es pot signar a través de la plataforma Change.org. La mateixa Declaració es durà a ple per a ser aprovada per l’Ajuntament d’Altea per donar suport a la xarxa europea de municipis que té com a objectiu combatre l’euroescepticisme i que lidera el municipi d’Altea.

 

 

 

Pin It on Pinterest