Select Page

Amb motiu del Nadal, la Regidoria de Comerç s’ha adherit a la Campanya “Per Nadal, comerç local”.  Una iniciativa de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies i la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball.

El principal objectiu d’esta campanya és potenciar el comerç local en estes dates assenyalades. Com ha explicat el regidor de l’àrea, Miguel De la Hoz: “per la nostra banda, col·laborarem amb els establiments locals repartint gratuïtament bosses de paper, amb el logotip d’Altea i amb motius nadalencs’’.

Els comerços i empreses que estiguen interessats en col·laborar en esta  iniciativa poden recollir les bosses a la Regidoria de Comerç (planta baixa de l’Ajuntament d’Altea) fins a fi d’existències.

Miguel de la Hoz ha posat l’accent en la importància d’incentivar a tota la ciutadania a realitzar les seues compres als comerços del poble i gaudir de l’esperit nadalenc als carrers d’Altea.

Pin It on Pinterest