Select Page

L’edil de Sanitat i Benestar Social, José Luís Lleón Gascón, ha estat durant el mes de novembre participant en diferents jornades amb la finalitat de “rebre la millor formació que redunde en l’aplicació de les polítiques de Sanitat i Benestar del municipi d’Altea”, com ell mateix ha indicat.

El passat 13 de novembre el regidor de les esmentades àrees assistia a Madrid a la VI Jornada sobre Implementació Local de l’Estratègia de Promoció de Salut i Prevenció en el SNS (Sistema Nacional de Salut). Una jornada organitzada pel Ministeri de Sanitat, Consum i Benestar Social amb la Federació Espanyola de Municipis i Províncies, que en paraules de el mateix José Luís León, “ha estat més que productiva perquè es podrà traslladar a la nostra localitat tots els avenços en salut en els que ja s’està treballant “.

Aquestes no han estat les úniques jornades a les quals ha assistit el regidor alteà, ja que el 14 de novembre va ser present a les III Jornades de Xarxa Salut que es van organitzar a la localitat d’Onda a Castelló, a les quals també assistia l’edil de participació Ciutadana, Maria Antònia Laviós i en què es va parlar d’una xarxa de salut per als municipis de la Comunitat Valenciana, com ha explicat José Luís León Gascón, qui a més informa que “en aquestes jornades es va tractar la Interseccionalitat com a base de la salut local”. Aquestes jornades reunien a més de 100 professionals del ‘món de la salut procedents de tot Espanya per participar en un fòrum que ha tractat les innovacions més reeixides i pràctiques en salut. “A més he pogut participar de totes les ponències, que amb aquest tema com a protagonista, s’han realitzat així com en els diferents tallers relacionats amb la salut, hàbits i entorns salutogénicos.” Declara l’edil, qui ha mostrat la seua total satisfacció per poder ser partícip d’aquestes jornades de les quals afirma que “sens dubte revertiran en el bé de la nostra ciutadania”.

Hui 25 de novembre i seguint amb l’agenda de el regidor de Sanitat i Benestar Social, aquest es troba a Madrid per participar de la jornada “Urbanisme i Salut” que té com a tema central “Estratègies per Dissenyar Ciutats Saludables”.

El mateix regidor ha volgut avançar que “el participar en aquestes jornades permetrà poder aplicar a Altea els últims avanços en accessibilitat perquè el nostre poble siga un dels més saludables i accessibles, ja que aquest és el propòsit de la regidoria que represente”.

Pin It on Pinterest