Select Page

Una comitiva municipal encapçalada pel primer tinent d’Alcalde, Diego Zaragozí; i els regidors de Comerç, Miguel De la Hoz; Recursos Humans, Rafael Ramón; i la regidora de Turisme, Xelo González, han donat este matí la benvinguda al conseller d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafael Climent, que participa a les jornades ‘’Juguetes pre-show 2019’’.

Altea acull del 5 al 8 de novembre, concretament a l’hotel SH Villa Gadea, la quarta edició del Programa de ‘’Juguetes pre-show 2019’’ que organitza la Asociación Española de Fabricantes de Juguetes.

El conseller, qui ha destacat la celebració a Altea d’aquest ‘’important encontre’’ entre fabricants i proveïdors del sector dels joguets, ha compartit impressions amb els regidors alteans i qüestions d’interès per a la nostra localitat.

Durant estes jornades es valoren les necessitats del sector, estratègies de venda i d’exportació. ‘’Per això, -afirmava Climent-, des de la conselleria donem suport al sector del joguet tan important al nostre territori i per a l’economia valenciana’’.

Pin It on Pinterest