Select Page

El proper 24 d’octubre tindrà lloc a Altea una nova jornada, en esta ocasió sobre ‘Negociació Assertiva’. Este curs és gratuït i està programat per la regidoria de Turisme en el marc del conveni de col·laboració de l’Ajuntament d’Altea i l’Associació AVIBE (Asociación Empresarial de Agencias de Viajes de Benidorm). La jornada es celebrarà al CEAM d’Altea (C/ Marina Baixa 6) de 16:00 a 20:00 hores i serà impartida per Sonia El Hakim López, Llicenciada en Administració i Direcció d’Empreses per la Universitat de València, analista i formadora en comportament no verbal i directora de l’Escola de Comunicació no verbal.

En esta sessió formativa s’abordaran els secrets de l’assertivitat en la negociació amb clients i proveïdors a través del bon humor, exemples pràctics i dinàmiques actives per aplicar l’après. Estarà dividida en els següents blocs:

  1. L’assertivitat en la negociació: què és l’assertivitat, estils de comunicació; tècniques verbals d’assertivitat; i tècniques no verbals d’assertivitat.
  2. Fonamental en la negociació: l’escolta no verbal. Tipus d’escolta i tècniques d’escolta no verbal.
  3. La negociació empàtica. L’assertivitat en la negociació no té sentit si no està unida a l’empatia, habilitat necessària per negociar.

a. Tipus d’empatia: empatia cognitiva i empatia emocional
b. Tècnica verbal per empatitzar: el mapa de l’empatia
c. Tècnica no verbal per empatitzar: el rapport.

L’edil de Turisme, Xelo González, ha animat a assistir a esta activitat formativa i ha explicat que ‘’té un enfocament empresarial i per la seua temàtica serà d’especial utilitat per als professionals del sector turístic que podran compartir les seues idees i experiències, però poden assistir totes les persones interessades’’.

A més, l’edil afegia que ‘’serà una magnífica oportunitat per a desenvolupar una comunicació més efectiva i assertiva a través d’un millor coneixement de l’interlocutor’’.

Per formalitzar les inscripcions o obtenir més informació, les persones interessades poden dirigir-se a: avibe@avibe.org. Telèfon: 96 585 52 04

 

Pin It on Pinterest