Select Page

El proper cap de setmana, la Societat Recreativa Musical d’Altea la Vella participarà en la XVI Campanya de Concerts d’Intercanvis Musicals amb dos concerts. El primer d’ells tindrà lloc el dissabte 5 a Penàguila i el segon es durà a terme a Altea la Vella el diumenge 6.

L’actuació de dissabte a Penàguila es desenvoluparà a l’Església de l’Assumpció de la Mare de Déu a les 18:00h. En el cas del concert de diumenge 6 d’octubre, aquest tindrà lloc en el Centre Cultura d’Altea la Vella a les 11: 30h.

Des de la Recreativa s’augura “un cap de setmana ple de música i germanor on esperem que el públic acudisca per gaudir d’un programa molt variat i divertit”.

Com edil d’Altea la Vella, Maria Antonia Laviós, convida a veïns i amants de la música de banda a assistir a aquest concert gratuït. “La nostra presència és una bona manera d’agrair a la Recreativa seua participació en aquesta Campanya de Concerts d’Intercanvi i al mateix temps fer-li costat”; apunta la regidora.

Pin It on Pinterest