Select Page

El Departament de Normalització Lingüística ha creat aquesta campanya de promoció lectora

La Regidoria de Normalització Lingüística de l’Ajuntament d’Altea, regida per Xelo González, ha creat una campanya de promoció lectora amb l’objectiu que la ciutadania, que ho desitge, puga fer un intercanvi de llibres i fomentar la lectura en valencià. Per a això, s’ha instal·lat una prestatgeria en l’entrada del Consistori.

“S’ha de deixar un llibre per a poder agafar un altre, així podem anar intercanviant-los”, ha explicat l’edil. El Departament de Normalització Lingüística remarca que no s’accepten diccionaris, enciclopèdies, manuals i revistes. Sí que s’acceptaran llibres en altres llengües. Altrament, si hi ha algú que vulga deixar diversos llibres, que els deixe al Departament de Normalització Lingüística, situat a la planta baixa de l’Ajuntament.

Per part seua, Xelo González, animava a la ciutadania a participar en la campanya, “llegir permet construir amb facilitat nous coneixements. Ajuda al desenvolupament i perfeccionament del llenguatge, a més, amb aquesta campanya fomentem l’ús de la nostra lengua”.

Pin It on Pinterest