Select Page

Xelo González, responsable de la Hisenda Municipal, ha inaugurat a primera hora del matí, a l’hotel Villa Gadea d’Altea, les XXVI Jornades Tributàries Anuals que celebra l’Associació de Professionals Assessors Fiscals de la Comunitat Valenciana. L’han acompanyat a la taula presidencial Luís Chinchilla, president de l’entitat i Vicente German Saval, vicepresident territorial d’Alacant.

En la seua intervenció, González ha manifestat ser “plenament conscient de la importància d’aquestes jornades tributàries per a la professió de l’assessorament fiscal”. L’edil també ha esmentat “la creixent participació i incorporació de la dona a aquesta professió” i ha destacat “el paper de l’aula de formació que aspira a ser en un futur Escola de Comptabilitat i Estudis Fiscals, com a guinda a l’oferta formativa per a aquest col·lectiu”.

Finalment, Xelo González ha ressaltat “l’enriquidora i necessària tasca de relació de APAFCV amb les universitats, amb l’objectiu de servir de nexe d’unió entre la docència i l’empresa i així realitzar accions de manera conjunta”.

Aquestes Jornades Anuals de APAFCV es desenvoluparan durant el dia de hui i demà a Altea i és la segona vegada que el nostre municipi les alberga. Fet important per a un municipi turístic com Altea que, a més de la climatologia, gastronomia i bellesa del territori entre altres bondats, ofereix un ampli ventall de possibilitats turístiques, com és, en aquest cas, el turisme de congressos o jornades formatives.

Pin It on Pinterest