Select Page

Enguany la festa de Moros i Cristians a Altea compleix 40 anys i per aquest motiu, l’Ajuntament d’Altea ha decidit augmentar en 5.000€ l’anual conveni de 12.000 que la regidoria de Festes signa amb la Federació de Moros i Cristians Sant Blai amb motiu de les festes patronals.

En total seran 17.000€ els que enguany perceba la Federació a fi de sufragar, en part, les despeses que comporta l’organització de les Festes de Moros i Cristians. Així ho han donat a conèixer l’edil de Festes, Marta Lloret i la d’Hisenda, Xelo González, les que han participat en la signatura del conveni al costat de l’edil d’Educació, Vicenta Pérez, el president de la Federació, Vicent Lloret i l’Alcalde , Jaume Llinares, que ha presidit l’acte.

La regidora de Festes, Marta Lloret, ha agraït ‘’la col·laboració i l’esforç de les regidories que han donat el seu suport a les nostres Festes Patronals, com són Moros i Cristians en Honor a Sant Blai, pel seu 40 aniversari. Esperem que siga una ajuda perquè enguany siguen unes festes inoblidables en este aniversari tan especial”.

 

 

 

Pin It on Pinterest